Chalet onderhoud: Voorkomen is beter dan repareren

Door regelmatig uw chalet te onderhouden kunt u veel problemen voorkomen. Daarnaast valt het onderhoud wanneer het chalet in goede conditie is gebracht, erg mee. In principe hoeft het chalet maar twee keer per jaar een onderhoudsbeurt te krijgen. Hiervoor heeft Elfring Allround Techniek twee verschillende onderhoud pakketten voor uw chalet samengesteld. De onderhoudsbeurt aan het chalet kan ook nog worden uitgebreid met onderhoud aan uw kachel of geiser.

Dat de kosten  van het onderhoud van uw chalet meevallen ziet u aan onze vaste lage prijzen (2012 inclusief BTW).

chalet winterklaar maken: € 60,-*  
Aftappen van de geiser, waterleidingen en leegmaken toiletreservoir; gas afsluiten, gasslang en regelaar afkoppelen; de afvoer vullen met antivries en leidingen doorblazen… laat koning winter nu maar komen!

chalet zomerklaar maken: € 60,-*
Waterleiding aansluiten en nalopen op lekkage; controleren van de werking van toilet, kranen en eventuele andere apparatuur; aansluiten gas en testen van gasstel, geiser en kachel… u bent klaar voor een zorgeloos zomerseizoen.

chalet zomerklaar maken inclusief beurt geiser: € 65,-*
Ook uw geiser gaat weer helemaal tiptop met schone branders de zomer in.

chalet zomerklaar maken inclusief beurt kachel: € 65,*  
Een grondige reiniging van de branderbuis staat garant voor een schone en economische verbranding. Dat scheelt in energiekosten.

chalet zomerklaar maken inclusief beurt kachel én geiser: € 100,-*
Het complete zomerpakket voor slechts € 100,-. Laat niets aan het toeval over en ga volledig voorbereid de zomer in.

Grote beurt chalet geiser: € 50,-*
Een complete servicebeurt voor uw chalet geiser omvat een algehele reiniging, het vervangen van de pakkingbus en het membraan. Een veilig idee!

Grote beurt chalet kachel: € 50,-*
Een complete reiniging van alle onderdelen van uw chalet kachel. Zo kan hij er weer jaren tegen.

Aansluiten chalet: € 475,-
Complete aansluiting en ingebruikstelling van alle gas-, water- en elektravoorzieningen, inclusief aansluiting op de afvoer en alle benodigde materialen, exclusief stellen van het chalet. U hoeft zelf alleen nog maar de sleutel in het slot te steken.

Wanneer Elfring Allround Techniek de keuring en of reparatie niet kan combineren met minimaal 3 andere afspraken binnen een straal van 25km wordt er mogelijk reiskosten berekend tot maximaal €35,- (incl btw)