Reparatie

Elfring Allround Techniek kan voor u op locatie diverse reparatie werkzaamheden uitvoeren.

Reparatie’s aan gasinstallaties
Gasinstallatie, op het gebied van propaan/butaan kunnen wij voor u vanaf de “kast” of de “fles” alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Vervangen van de glasslang, gasdrukregelaar of een geheel nieuw koperen leiding onder uw sta caravan en/of chalet aanleggen. Maar ook voor de reparatie van een gaslekkage komen wij graag bij u langs. Wij werken geheel volgens de hiervoor geldende Gavo en NeN normering.

Levering van verschillende installaties
Naast onderhoud aan uw geiser en/of gaskachel kunnen wij tevens reparaties aan diverse merken voor u uitvoeren. Maar ook leveren en monteren wij nieuwe toestellen, Morco geisers, Vaillant geisers, open en gesloten badgeisers Vaillant. Ook voor Truma en Benraad kachels kunt bij ons terecht.

Aansluiten van electrische installaties
De elektrische installatie van uw sta caravan en chalet dient vaak aan de laatste normen en eisen aangepast te worden. De camping / vakantiepark stelt hiervoor duidelijke richtlijnen. Het aansluiten van een aardlekschakelaar, stopcontacten en leidingen aarden kan Elfring Allround Techniek voor u uitvoeren.

Voorkomen van of reparatie na waterlekkage
Waterlekkage of aanpassingen aan uw waterinstallatie zijn voor de Elfring Allround Techniek dagelijkse werkzaamheden. We zijn bekend met Engelse maatvoeringen en laatste nieuwe technieken van de chalet en sta caravan bouwers. Of het nu koper, thyleen of andere producten betreft, Elfring Allround Techniek weet er raad mee. En denk aan “winterhard” maken van uw chalet en/of sta caravan. Wij isoleren de waterleiding en voorzien deze van thermalint ten einde de vorst geen kans te geven. Een zogenaamde “tracer” verwarmd de waterleiding onder uw chalet en/of sta caravan bij temperaturen onder de 3° C. Bel ons voor meer informatie!

Aanpassingen aan uw keuken?
Ook hiervoor draait Elfring Allround Techniek zich de hand niet om in uw chalet en/of sta caravan. Naast het leveren van de verschillende apparatuur zoals kookplaten, koelkasten of een afzuigkap kunnen aanpassingen aan kastjes of vernieuwen van werkbladen bij ons worden opgevraagd. Ook het vervangen van de keuken bij waterschades, of als u gewoon toe bent aan een nieuwe keuken behoren tot ons diensten pakket.

Reparatie aan uw stacaravan dienen deskundig worden uitgevoerd. Maak vandaag nog een afspraak via ons telefoonnummer 06-30609374 of vul het online contact formulier in.