Optimaal genieten van uw stacaravan!

Wanneer de eerste zonnestralen zich weer door het grijze wolkendek heen breekt en het kwik de weg naar boven heeft gevonden, gaat het bij veel mensen weer kriebelen. Het humeur wordt beter en we hebben er weer zin in. Op naar de camping en genieten van de stacaravan.

De stacaravan heeft zich op het eerste gezicht goed door de winter geslagen. Tot het moment dat u merkt dat de koude winter de waterleiding te pakken heeft genomen (vorstschade). Waterlekkage is het gevolg en uw goede humeur begint langzaam af te nemen.

Als dan ook nog blijkt dat de geiser het niet meer doet lijkt het eerste weekend steeds meer op een koude douche. Dan is het toch prettig om te weten dat Elfring Allround Techniek precies weet wat er na zo’n winter allemaal kan gebeuren en zijn er dan ook helemaal klaar voor om uw problemen op te lossen voordat uw humeur helemaal als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Voor diegene dit dit verhaal al eens eerder hebben meegemaakt, en dit graag willen voorkomen, hebben wij twee pakketten. Het caravan winterklaar maken pakket en de caravan zomerklaar maken pakket.

En als u onze hulp inroept, vraag dan eens rond in uw omgeving of er niet nog meer mensen met vorstschade te kampen hebben. Want zeg nu zelf, het is toch heerlijk dat niet alleen de zon straalt maar ook het gezicht van uw buren.

Maak vandaag nog een afspraak via ons telefoonnummer 06-30609374 of vul het online contact formulier in.