Uw chalet plaatsen, stellen of aansluiten

Heeft u een nieuwe of occasion stacaravan gekocht, of moet uw huidige stacaravan verplaatst worden? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Plaatsen stacarvan
Indien uw leverancier uw stacaravan aflevert bij de camping of recreatiepark dan is het niet standaard dat deze ook op de eindplek geplaatst wordt. U of de campingeigenaar/beheerder moet dan zelf voor een oplossing zorgen. Elfring Allround Techniek heeft hiervoor de juiste materialen, apparatuur en ervaring om dit voor u te verzorgen. Omdat iedere plaatsing anders is vanwege de grootte van uw stacaravan en de route op de camping hebben wij eerst de juiste informatie van u nodig voordat wij een definitieve prijs kunnen afgeven. Bel ons of vraag een offerte aan via ons aanvraag formulier.

Klemmende deuren? Staat de tafel scheef?
Maar ook als uw stacaravan geplaatst is dan kunt u Elfring Allround Techniek vragen deze voor u te stellen. Een stacaravan dient waterpas te staan en op verschillende punten ondersteund te worden.

Aansluiten
Als er dan geplaatst en gestelt is dan dient uw stacaravan ook nog aangesloten te worden op elektra, water aan- en afvoer, gas en CAI. Elfring Allround Techniek kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren volgens de richtlijnen. Een standaard aansluiting inclusief materialen en arbeidsloon is er al vanaf € 475,= incl.BTW.

Onder een standaard aansluiting vallen de volgende werkzaamheden:

  • aansluiting water aanvoer incl. kraan met controleerbare keerklep, afvoer met spuitstuk van 1 toilet, 1 douche, 1 wasbak en 1 spoelbak keuken. Elektra aansluiting, gasaansluiting met stijgbuis en krul met een gaskraan incl. CAI aansluiting.
  • De aansluitingen op het park, camping dienen boven de grond te liggen en het eventuele graafwerk mag niet meer dan 2 meter bedragen. De werkhoogte onder de stacaravan moet minimaal 40 cm bedragen. Voor afwijkende situaties kunt u contact met ons opnemen voor een passende offerte.

Tip: laat na het plaatsen, stellen en aansluiten van uw stacaravan, een keuring uitvoeren. Zo bent u zeker van een veilig verblijf in uw nieuwe onderkomen.